Arrangementen

Arrangementen

Wij beschikken over meerdere prachtige ruimtes, zoals je hier kan zien. Zo is onze wijnkelder uitermate geschikt voor een wijnproeverij of intieme borrel.

Maar ook voor een zakelijke vergadering met lunch, een volledig verzorgd feest, walking dinner of receptie voor een groot gezelschap geldt: onze bijzonder sfeervolle en trendy ruimtes geven elke gelegenheid een extra dimensie en natuurlijk mag je rekenen op een uitstekende service van ons gedreven team van medewerkers.

Zakelijke bespreking

De beste deals worden gesloten in een ontspannen omgeving. Die vind je bij restaurant De Zwaan 1623.

Je kunt in een van onze aparte ruimtes terecht, maar natuurlijk ook in het restaurant of aan de bar. Wij houden rekening met specifieke wensen en zorgen ervoor dat jij en je klanten in alle rust kunnen overleggen.

Bruiloft of feest

Het karakteristieke en prachtige monumentale pand van restaurant De Zwaan 1623 leent zich uitstekend voor een bruiloft of feest. Heb je iets te vieren en zoek je een bijzondere, sfeervolle en unieke locatie in Oirschot, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Groepsmenu’s

Speciaal voor groepen vanaf 12 personen hebben wij een 3-tal groepsarrangementen. Kom lekker genieten met je familie, vriendenclub of collega’s van onze verschillende 3 gangen groepsmenu’s. Een groepmenu kan ook op all-in basis.

Bekijk hier onze verschillende groepsmenu’s!

Reserveren

Restaurant De Zwaan 1623 is 6 dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zondag, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Voor een kop koffie met gebak, een lunch, borrel, high-tea of diner. Wil je er zeker van zijn dat er binnen een tafel vrij is of kom je met een grote groep mensen? Reserveer dan van tevoren, zodat je zeker weet dat je terecht kunt.