Menukaart

Onze ervaren chef kok en zijn keukenteam verstaan het vak als geen ander. Van tijdloze klassiekers met een moderne twist, tot eigentijdse experimenten met het beste van het seizoen: alles wordt met liefde en toewijding bereid.

In onze menukaarten ontdek je vast wat wij zoal voor jou in petto hebben. De menukaart is zo samengesteld zodat er voor iedereen altijd een passend gerecht te vinden is.

Bijzondere eetwensen of een allergie? Dat is geen enkel probleem. We maken alles vers, dus een aanpassing is zo gedaan! Neem gerust contact met ons op als je vooraf de mogelijkheden met ons wilt bespreken.

Lunch bij restaurant de Zwaan 1623

Even snel een hapje eten of uitgebreid genieten van een luxe zakenlunch? Ons lunchmenu heeft alles van heerlijk belegd ambachtelijk brood, tot rijke soepen en culinaire maaltijdsalades.

Dineren bij restaurant de Zwaan 1623

Elk seizoen creëert onze chef kok en zijn keukenteam weer een verrassend keuzemenu vol zeer uiteenlopende gerechten. Een 3 gangen keuzemenu is er al vanaf €25 p.p. of ga voor onze all-in variant (incl 2. uur drankjes afkoop) voor €49,50 p.p. Voor diegene, die zich graag laten verrassen hebben wij verschillende suprisemenu’s vanaf €29.50 p.p.

Borrelen bij restaurant De Zwaan 1623

Iets te vieren, vrimibo met collega’s of gewoon even lekker bijkletsen met vrienden of familie? Op onze borrelkaart vind je allerhande lekkernijen die van elke borrel een feestje maken!

image_groepsmenus

Speciaal voor groepen vanaf 12 personen hebben wij een 3-tal groepsarrangementen. Kom lekker genieten met je familie, vriendenclub of collega’s van onze verschillende 3 gangen groepsmenu’s.

Reserveren

Restaurant De Zwaan 1623 is 6 dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zondag, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Voor een kop koffie met gebak, een lunch, borrel, high-tea of diner. Wil je er zeker van zijn dat er binnen een tafel vrij is of kom je met een grote groep mensen? Reserveer dan van tevoren, zodat je zeker weet dat je terecht kunt.