Werken bij

Het team

Restaurant De Zwaan 1623 legt de lat hoog, zeker als het om haar gasten gaat. De mensen die bij ons werken zijn stuk voor stuk doorgewinterde horecaprofessionals. Zij kennen de ingrediënten van de menukaart, kunnen goed adviseren over bijpassende wijnen en weten een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren.

Interesse? Check onze Facebookpagina!

Regelmatig zoeken wij jonge mensen om ons team te versterken. Lijkt het je leuk om na schooltijd de fijne kneepjes van het horecavak te leren? Heb je een goede conditie (horeca is soms topsport) en een vlotte babbel waarmee je onze gasten weet te vermaken? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten of neem contact op voor meer informatie over openstaande vacatures en wie weet hoor je binnenkort bij het team van De Zwaan 1623.

Open sollicitatie

Zijn er geen vacatures maar denk je goed bij ons team te passen? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar werken@dezwaan1623.nl.

Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Duurzame inzetbaarheid

ESF Duurzame inzetbaarheid en De Zwaan 1623 in Oirschot.

De ESF subsidie duurzame inzetbaarheid is onder meer voor het bevorderen van gezond, veilig en vitaal werken en het voorkomen van werkstress en burn-out. Een goede fysieke en mentale gezondheid zijn belangrijke voorwaarden voor duurzame inzetbaarheid en een goede werksfeer. Een gezonde leefstijl zorgt voor minder verzuim, een hogere productiviteit en inzetbaarheid.

In de horeca heb je maken met een krapte op de arbeidsmarkt. De behoefte van de huidige en toekomstige werknemers is veranderd met als gevolg dat ze daardoor minder snel voor werken in de horeca kiezen. Tegenwoordig zijn naast werken ook andere dingen in de privésfeer belangrijk.

Daarom zetten wij in op vitaliteit. Ons restaurant start met het aanbieden van een 4-daagse werkweek.  We vinden het belangrijk om duurzaam gebruik te kunnen maken van onze werknemers. Wij hechten veel waarde aan de juiste balans tussen werk en privé en de persoonlijke ambities van iedereen die bij ons werkt.

Door steun van ESF is het mogelijk om nog beter te investeren in onze werknemers en deze slag naar vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te maken. Door dit project is er meer balans ontstaan tussen werk en privé van de werknemers.

Het Europees Sociaal fonds investeert in jouw toekomst!

Reserveren

Restaurant De Zwaan 1623 is 6 dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zondag, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Voor een kop koffie met gebak, een lunch, borrel, high-tea of diner. Wil je er zeker van zijn dat er binnen een tafel vrij is of kom je met een grote groep mensen? Reserveer dan van tevoren, zodat je zeker weet dat je terecht kunt.